Over ons

Vertrouwen

Internet is een fantastische informatiebron voor als op zoek bent naar producten en diensten. Daarnaast is het voor ons een prachtig medium om onze producten te tonen.

Het grootste probleem is dat het onpersoonlijk kan zijn. Vertrouwen is belangrijk, iedereen kan wel een mooie site bouwen, maar wie of wat zit erachter? Krijg ik wel mijn spullen binnen, wat als er iets aan de hand is? Doen ze wel wat ze beloven?

Kopen en verkopen is toch een stuk makkelijker en leuker als er persoonlijk contact kan zijn. We proberen alles zo menselijk mogelijk op te lossen, er kan altijd wel wat mis gaan.

Als u vragen of opmerkingen heeft neem dan gerust contact met ons op. Ook als u langs wilt komen bent u altijd welkom. Alvast bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf.

Het bedrijf

Het bedrijf is in 1951 gestart als een doe-het-zelf zaak met de naam Cheneco, in de jaren erna is de nadruk langzaam verschoven van een winkel naar een groothandel. Met eigen producten, eigen import en een breed assortiment is het bedrijf een begrip geworden als groothandel in de doe-het-zelf sector.

Sinds de opkomst van het internet leveren we aan iedereen, zowel particulieren als zakelijke klanten. In 2017 is Cheneco Verder gegaan onder de naam SWDS. Daarmee is tevens afscheid genomen van het “ouderwetse” groothandelconcept. In het huidige informatietijdperk zoekt de klant zelf het bedrijf op wat bij hem past. Uiteraard moet de prijs scherp zijn maar service, bereikbaarheid, aanwezige kennis, betrouwbaarheid, oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid geven een doorslaggevende rol.

Gewoon met plezier zaken doen

We zijn altijd een zelfstandig en flexibel bedrijf gebleven. We zijn geen groot bedrijf met strakke regels, met enkele enthousiaste medewerkers en een goed humeur kunnen bergen verzet worden. SWDS draait gezond zonder enige vorm van externe financiering of krediet. Hierdoor zijn we aan niemand verantwoording verschuldigd en we kunnen doen waar we goed in zijn: gewoon met plezier zakendoen. We merken dat dat vandaag de dag nog goed kan.